Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Regio theatermiddag

Zonnebloem afdeling

Ook in 2016 organiseerde de regio Zwolle een theatermiddag voor ongeveer 350 deelnemers

Willeke Albert in het theater voor de Zonnebloem

Op 24 september waren de gasten van de Regio Zwolle en Noord Veluwe ruimschoots in 'Regardz' aanwezig.
De ongeveer 350 gasten van de Zonnebloem hebben een geweldige middag gehad, getuige de reactie van een van de aanwezige deelnemrs.

"In het voorprogramma traden de Bloemendealers op. Twee heren, feestelijk uitgedost met (kunst)bloemen en lichtjes. De een zong en de andere had een kapsalon. De haren van verschillen gasten en begeleiders werden mooi gekapt en met een bloemetje in het haar verlieten zij weer het podium.

Ondertussen werd er volop meegezongen in de zaal. Het waren tophits van vroeger die de meeste bezoekers wel herkenden. Wat was dit leuk.
Na de pauze met o.a. een advocaatje met slagroom de:

Grande Dame van het Lied,
In zwierige kleding, onder luid applaus kwam Willeke de zaal in, wat een feest. Het was hartverwarmend. Wat had ze een interactie met het publiek, met mooie en bekende liedjes liep ze door de zaal. Af en toe was er zelfs een polonaise. Er werd natuurlijk gevraagd om het liedje van OME JAN. Er zat een Jan in de zaal!

Bijna iedereen zong het lied mee. Ook zong Willeke liedjes van haar tijdgenoten. O.a. Wim Sonneveld, Toon Manders en Anneke Grönloh. Wat een herkenning en wat een plezierige sfeer. Wat hebben we genoten."

Een dankbare en blijde gast

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Bart Scheperboer

0529-431978
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk