Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bootdagtochten 2017

Zonnebloem afdeling

Op dinsdag 16 mei, afdeling Heino en Raalte.

Ook dit jaar weer 3 'bootdagtochten' in de regio Zwolle.
Dinsdag 16 april met deelnemers van de afdeling Heino en Raalte. vertrokken We vertrokken met mooi weer vanaf de Scania haven in Zwolle, en voeren richting Hasselt, Ketelmeer en Kampen. Onderweg genoten we van mooie vergezichten en de kapitein vertelde wat wij onderweg tegen kwamen en zagen.

Omdat het weer en de temperatuur goed was, vertoefden veel deelnemers op het zonnedek. De deelnemers genoten volop van de koffie, van een hapje en drankje en lieten ook het diner goed smaken.

‘s Middags werd er bingo gespeeld, zodat veel deelnemers met een prijsje naar huis gingen. Het was een geslaagde dag, moe en voldaan kwamen wij om 17.30 uur via de Spooldersluis in het Zwolle-IJsselkanaal aan. Daar werden we opgewacht door de chauffeurs, die ons weer naar huis brachten.

Joke Israel

Bij de Zonnebloem kan zoveel meer dan je denkt

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Bart Scheperboer

0529-431978
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk