Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

35-jarig jubileum 'Zuid-Ass'.

Zonnebloem afdeling

Vrijdag 14 juli vierde de afdeling Zuid-Ass het feit dat de afdelingen Assendorp en Zwolle Zuid 35 jaar geleden zijn opgericht.

De afdeling Zuid-Ass is op 1 januari 2017 ontstaan uit de fusie van afdeling Zwolle zuid en Assendorp.

Het was een prachtig gezellig feest met alle gasten en vrijwilligers. 110 Mensen genoten van de middag in Beachclub Lake side aan de Wythemerplas te Zwolle. Entertainer Rene de Brouwer verwelkomde mensen die door de stromende regen binnenkwamen. Na het welkomstwoord van de voorzitster Mieke Uiterwijk en de voorzitter van de Regio Zwolle werd en een muzikale bingo (Swingo) gespeeld, hilarisch gebracht door Rene Brouwer. De middag werd vervolgd met een lekker buffet. Tussentijds was er een verloting met mooie prijzen; o.a. een overnachting in het Mercurehotel, Snel Braber stelt voor ieder een attentie beschikbaar, Laserkliniek Zwolle een bon voor behandeling, Bromtaxi een rit voor 3 personen, Fietsjoe een tour door Zwolle voor 5 personen en Anningahof 4 toegangsbewijzen. Begin dit jaar zijn o.a. deze matches gemaakt op de beursvloer in de Hogeschool Windesheim.

Bij het weggaan kreeg iedereen een potje met zonnebloemzaadje mee, beschikbaar gesteld door Snel Braber promotieartikelen.

De Zonnebloem brengt alweer mensen bij elkaar

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Bart Scheperboer

0529-431978
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk