Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Regio-theatermiddag 2017

Zonnebloem afdeling

300 deelnemers bij de jaarlijkse theatermiddag in ‘Regardz’ Zwolle.

Zaterdag 16 september was het weer zover, de theatermiddag met deelnemers uit de regio Zwolle en Noord-Veluwe.
Al met al hebben 300 gasten in de middag genoten van een ‘daverend’ optreden van ‘Saskia en Serge’. Er werd niet alleen uit het eigen repertoire gezongen, maar ook van Claudia de Brei en Leonard Cohen werden songs ten gehore gebracht. De romantiek van Conny van den Bosch werd aangedaan en Nashville, met zijn countrymuziek bracht menig deelnemer tot dansen, in het hoofd of op de vloer.
Vanaf het eerste lied kwam de zaal in beweging, dat tot het einde werd vastgehouden. Tussen de liedjes door vertelde ‘Saskia en Serge’ over zichzelf, en/of over de liedjes. We kregen uitleg, over hoe je van een oude jeans een leuk jasje kunt maken, Saskia showde haar jasje uitgebreid aan de zaal.
Na het optreden konden er nog een cd’s gekocht worden en als men wilde samen met het duo op de foto. Daar werd gretig gebruik van gemaakt.

Na afloop, toen de gasten naar huis waren, heeft de organisatie onder het genot van een hapje en een drankje nog even met hen nagepraat. Het was weer een geslaagde en voortreffelijke theatermiddag.

Bij de Zonnebloem kan zoveel meer dan je denkt

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Bart Scheperboer

0529-431978
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk