Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Regio vakantieweek 2018

groepsfoto-met-tekstjpg

Verslag van de vakantieweek

Maandag: Tegen het middaguur is iedereen gearriveerd. Na een heerlijke lunch, kennis­maken met elkaar, het hotel, de kamers en de mooie omgeving en verzamelen voor het maken van de groepsfoto. Na het diner was het in de avond genieten van muziek en dans van ‘Brown Wood Country Dancers’ uit Wezep.

Dinsdag: Rond 10 uur een presentatie over de historie van IJsselvliedt. Fennie bleek een zeer onderhoudende vertelster. Zij wisselde feiten met grapjes, foto’s uit de oude doos en liedjes af, we hebben ons geen moment verveeld.
Na de lunch, kwam rond twee uur ‘Het Vossenspan voorrijden’. We werden een voor een aan boord van de huifkar geholpen en gingen we op weg. De toerleider volgde een zeer bijzondere en speciale route (namelijk geen). Dit had tot gevolg dat we het industrieterrein van Wezep en de ommelanden van Hattemerbroek bezocht hebben.
‘s Avonds stond er een bingo op het programma. Er werd fanatiek gespeeld en veel prijsjes werden in de wacht gesleept. Tussendoor lekkere hapjes, aangeboden door het hotel, die zeer gewaardeerd werd.

Woensdag: De boswandeling ging door het mindere weer niet door. De ‘boswachter’ van IJsselvliedt was van meer markten thuis. Hij wist ook heel veel over de historie van Elburg.
Wat een pech! Toen we om 9 uur probeerden vertrekken, bleek dat er één busje niet wilde starten. Daar moest de Wegen­wacht bij te pas komen. Na de lunch kwam het busje van IJsselvliedt voorrijden om naar Elburg te gaan. De laatste gasten gingen met de vrijwilligers mee in een personenwagen. In Elburg kreeg afwisselend busje 1 en vervolgens busje 2 een prachtige rondleiding van onze boswachter ‘Goske’.
’s Avonds genoten we van het optreden van onze huistroubadour ‘Steven Stoffer’. Samen, met hem op de piano, hebben wij de avond allerlei prachtige Hollandse volksliederen gezongen.

Donderdag: Na het ontbijt konden we rustig aan gaan doen.
Er stond een verwenmorgen op het programma, met de mogelijkheid om je nagels te laten lakken of je haren te laten doen door een ervaren kapster. En of dat al niet genoeg is ook indien gewenst een hand- of voetmassage uit laten voeren. Van deze mogelijkheid werd gretig gebruik gemaakt.
‘s Middags stond er een workshop op het programma. In het licht van de naderende Pasen, kon er een prachtig stukje voor op de paastafel gemaakt worden.
Er werd ook weer volop gewandeld, gepuzzeld, gerummicubbed en of gewoon genoten van de tuin of het huis. Ook kon er een video worden bekeken, die Kees Veenstra had meegeno­men van de oliemolen ‘de Passiebloem’ in Zwolle.
Na het overheerlijke slotdiner kwam onze troubadour Steven Stoffer met een 3-tal kompanen op bezoek. Hij bracht samen met z’n vrienden allerlei liedjes ten gehore, wij konden deze zeer waarderen, al gaven enkele gasten hun voorkeur aan ‘The Passion’ op TV.

Vrijdag: Dag van afscheid nemen en vertrek naar huis.

Kees Veenstra en Raymond Nagelmaeker
Wij vonden het weer top, Dank U wel. Mogelijk zien we jullie ooit weer eens op een vakantie van de Zonnebloem of een andere gelegenheid terug.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Bart Scheperboer

0529-431978
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk