Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Plaatselijke afd. actief

1e433a28-55c8-4db0-98b4-b7e1eebb36e2jpg

Leuke activiteit van plaatselijke afdeling 'Dalfsen'.

Wat is het mooi, wanneer je dingen met elkaar kunt delen! De Zonnebloem, afdeling Dalfsen, heeft voor haar deelnemers/gasten en vrijwilligers een bezoek geregeld bij de Maatschap Dekker aan de Rechterensedijk te Dalfsen.
Bennie en Henny, beide ook vrijwilliger, waren bereid om hun bedrijf open te stellen en uitleg te geven over het bedrijf en hoe de melkrobots werken. We werden met koffie en een traktatie ontvangen en daarna gingen we, al dan niet in groepjes, een kijkje nemen in de stal.
Bennie stond bij de melkrobot en vertelde boeiend hoe e.e.a. in zijn werk gaat. Wat een verschil met vroeger, wat een gemak voor de moderne agrariër! Een prachtig bedrijf, vVoor velen een fantastisch uitje.
Aansluitend hebben we gezamenlijk genoten van een buffet. Een zeer geslaagde activiteit. Dit is mede mogelijk gemaakt door de opbrengst van de onlangs gehouden braderie.
 
Bij de Zonnebloem kan zoveel meer dan je denkt
 
Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en
kijk uit naar
mooie prijzen!

Koop nu een lot

Bart Scheperboer

0529-431978
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk