Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Theatermiddag en 40-jarig jubileum regio Zwolle

orkest3jpg

Jaarlijkse theatermiddag en jubileum in de Nieuwe Buitensociëteit te Zwolle

Zaterdag 15 september was het weer zover. De Regio Zwolle van de Zonnebloem organiseerde de jaarlijkse theatermiddag voor haar gasten uit de regio Zwolle en Noord/West-Veluwe.

Al met al hebben 250 gasten in de middag genoten van een gezellig optreden van Ronnie Tober. Hij zong niet alleen zijn grote hits maar ook prachtige nummers van anderen.

Na de pauze speelde het Zwols Symfonie Orkest speciaal voor de Zonnebloem ingestudeerde nummers, zoals; second wals, An der Schone Blauwe Donau en de Radetzkymars. Heerlijk herkenbare licht klassieke muziek. De gasten hebben erg genoten!

Werd men bij binnenkomst getrakteerd op een Petit Four met Zonnebloem logo, na afloop vab de voorstelling stond er voor iedereen een ijsje klaar. In de pauze werd een drankje geschonken en niet te vergeten het advocaatje met slagroom. Dit alles ter gelegenheid van het feit dat de Zonnebloem regio Zwolle haar 40-jarig jubileum vierde.

Niet alleen waren er 250 gasten aanwezig, ook alle vrijwilligers van de regio waren uitgenodigd. Zij genoten na ook van de voorstelling en na afloop van de muziek van ‘Men in Music’. Onder het genot van een drankje en hapje zijn de ervaringen van 40 jaar Zonnebloem opgehaald en oude herinneringen uitgewisseld.

Het was een zeer geslaagde, gezellige en voortreffelijke middag met dank aan iedereen die deze middag mogelijk heeft gemaakt, speciaal de Nieuwe Buitensociëteit.

Bij de Zonnebloem kan zoveel meer dan je denkt

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Bart Scheperboer

0529-431978
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk