Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
Actie Chasse theater Breda

Mooie actie van Chassé theater

20-10-2016

Een liefdadigheidsactie van het Chassé Theater heeft maar liefst 901 theaterkaarten opgeleverd voor de Zonnebloemdeelnemers. Bezoekers van het theater konden hun spaarpunten gebruiken om theaterkaarten te doneren aan een goed doel. En dat deden ze massaal.

De kaarten werden door het theater beschikbaar gesteld aan vijf goede doelen. Naast de Zonnebloem kregen ook Stichting Happy Hippo, de Voedselbank Breda, Stichting Het Vergeten Kind en de vluchtelingen, die verblijven in de voormalige Koepelgevangenis in Breda, theaterkaarten. 

Cees Langeveld, directeur van het Chassé Theater, reikte de cheques onlangs uit aan de goede doelen. “Het Chassé Theater is een plek voor iedereen. We willen daarom mensen voor wie theaterbezoek minder vanzelfsprekend is graag een onvergetelijke middag of avond bezorgen. We zijn onze bezoekers dankbaar dat zij zo massaal hun spaarpunten hebben ingezet om iemand anders deze ervaring te gunnen.” Namens de Zonnebloem nam vrijwilliger Bart van der Leij de cheque in ontvangst.