Het was een prachtige dag op de hei.

20220812132808jpg

In samenwerking met de afdeling Diemen hebben we op 12 augustus op een zonovergoten dag een bustocht gemaakt naar de hei.

We hebben in het restaurant "de Bosrand" in lage Vuursche pannenkoeken en poffertjes gegeten.

Deze reis was alleen mogelijk als we de plaatsen in de door ons gehuurde bus van Eemlandreizen volledig konden bezetten, dus heeft Bernadette de afdeling Diemen gebeld en gevraagd om met hun gasten de bus te vullen. Dat is gelukt!

Met een groep van 38 mensen inclusief vrijwilligers hebben we genoten van de reis, door de heidevelden, door Laren, Bussum, langs prinses Beatrix ( die gaf niet thuis) naar onze eindbestemming lage Vuursche.

De chauffeur was een kenner van het gebied, ( hij woonde in de streek, Huizen) en was een groots verteller, geestig en kundig.

De Hei bloeide vroeg dit jaar en we genoten van de paarsblauwe gloed die over de velden hing.

De zon scheen onverbiddelijk, de bus had gelukkig airconditioning, maar met een pakje sap en een flesje water was het goed te doen.

De pannenkoeken en de poffertjes waren heerlijk , iedereen genot. Rondom 16.00 uur trokken we huiswaarts waar iedereen met hun eigen vervoer geregeld weer opgehaald werd.

Met dank aan de Afdeling Diemen is het ons weer gelukt een uitje te doen.

Namens Joos Scheepens, activiteiten, De zonnebloem Amsterdam Oud-Zuid.

Bernadette Spieker

0651272182
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Bezoekwerk
  • Sport en spel