Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

verwendag

20 februari 2020 van 10:00 - 10:00 uur

Het ROC Mondriaan, uiterlijke verzorging, biedt gasten en vrijwilligers van De Zonnebloem een verwenochtend aan .

Verwenochtenden                                                                     

                       bij het ROC Mondriaan Verzorging.

Evenals vorige jaren biedt het ROC Mondriaan - Uiterlijke Verzorging, verwenochtenden aan waar u of een behandeling schoonheid, of kapsel kunt krijgen. Leerlingen van de opleiding Mondriaan zullen in deze projectweek u een ochtend in de watten leggen .

  • Bedoeld voor : Gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem in Den Haag.
  • behandeling:

Voor een behandeling kunt u uw voorkeur aangeven voor:

schoonheid, epileren, voetverzorging, of gezichtsmassage.

kapsalon: wassen / watergolven. knippen of hoofdmassage.

U kunt uw keuze kenbaar maken, maar waarmee u verwend wordt is afhankelijk van het aantal beschikbare studenten en het niveau en leerjaar van die studenten op die dag. U hoort de ochtend zelf, ter plekke, wat het wordt.

Bent u gebonden aan uw rolstoel, dan kunt u een watergolf krijgen, maar moet u zelf met schoon haar komen, want de wasbak / stoel combinatie maakt terplekke wassen niet mogelijk; wel kan men het haar nat maken en dan inrollen. Ook kan het haar met een Carmen set worden gekruld.

  • Plaats:       ROC Mondriaan  Leeghwaterplein 72, 2521 DB Den Haag
  • Datum: dinsdag 18, woensdag 19  of donderdag 20 februari
  • Tijd: van 10:00 tot 12:30 uur                                          
  • Kosten: Voor u gratis, aangeboden door ROC Mondriaan, incl. een kopje koffie
Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk