De Vrije Vogel in Elsloo

Kleinschalige vakantie

Een perfecte combinatie voor een onvergetelijke reis wellness en natuur. Aan de Friese kant van het Nationaal Park Drents-Friese Wold ligt het knusse dorpje Elsloo. Even buiten het dorp ligt De Vrije Vogel, een voormalige boerderij met B&B-hotel.

Met zoveel natuurschoon in de buurt met toegankelijke wandelpaden kun je niet anders dan genieten van wat er buiten is, om daarna binnen lekker op te warmen. Bij deze reis ga je met een natuurkenner de omgeving verkennen tijdens een natuurwandeling. Hij vertelt daarbij graag over alles wat jullie onderweg tegenkomen in het Nationaal Park.

Hou je van warmte en ontspanning? Dan kun je wegdromen bij het feit dat tijdens deze vakantie elke dag gebruik van de wellness (2 uur, in overleg) inbegrepen is. Er is een sauna, jacuzzi en zwembad (badkleding is verplicht). Deze zijn allen toegankelijk, voor de sauna is er een aangepaste douchestoel, en voor de jacuzzi en het zwembad is er een plafondtillift. Er is ook zeker genoeg ruimte voor gezelligheid, zo staan er oud-Hollandse spelen op het programma. 

Lees meer over het verblijf, de data en prijzen of meld je direct aan.