Reis en verblijf

Parc Spelderholt

Deskundige begeleiding

Al onze vakanties worden begeleid door deskundige vrijwilligers. Gekwalificeerde verpleegkundigen en verzorgenden nemen de zorg over die je thuis of in je zorginstelling ook krijgt. De verpleegkundigen/ verzorgenden zorgen ervoor dat je 24 uur per dag deskundige begeleiding en/of verpleegkundige hulp kunt krijgen. En daarnaast zijn er algemeen vrijwilligers aanwezig die je een helpende hand bieden waar nodig. Onze vrijwilligers begeleiden je bovendien bij uitstapjes en andere activiteiten tijdens je vakantie.  

Hulpmiddelen

Parc Spelderholt heeft, naast de standaard aanpassingen zoals hoog/laagbedden en de aangepaste badkamer, een aantal hulpmiddelen in huis waarvan de Zonnebloem gebruik mag maken:

Tillift bij het zwembad
2 Douchebrancards
Alarmsysteem
Papegaaien
Douchestoel

Mocht je andere hulpmiddelen nodig hebben, neem deze dan zelf mee. Je kunt ze eventueel ook bij een hulpmiddelenleverancier (bijv. Vegro of Medipoint) huren en bij de accommodatie laten leveren. De kamers zijn ruim genoeg voor het stallen van eventuele hulpmiddelen. Hulphonden zijn welkom in het hotel.

Omgeving

Parc Spelderholt ligt net even buiten het toeristische plaatsje Beekbergen en is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoekje aan het Kröller Moller Museum, de Apenheul of Burgers’ Zoo. Natuur snuiven en wild spotten kan natuurlijk ook op Nationaal Park de Hoge Veluwe, maar direct naast het hotel ligt ook een verhard pad voor heerlijke natuurwandelingen. Vroegere tijden herleven met de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij die in de zomer pendelt tussen Eerbeek, Beekbergen en Apeldoorn. Arnhem is een leuke stad voor winkelbezoek, net zoals Hanzestad Zutphen.