Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Jubilaris

Zonnebloem afdelingsnieuws

Fien de Wild is 10 jaar actief als vrijwilliger bij de Zonnebloem afdeling Doesburg en omstreken.

Fien de Wild is in januari 2006 benaderd door Riet Kamphuis – toenmalig voorzitter. Fien is samen met haar collega-vrijwilligster Elly altijd erg actief geweest met de lotenverkoop, waar de afdeling natuurlijk erg blij mee is. Fien zorgt er ook voor dat haar gasten uit Giesbeek op tijd uitgenodigd worden voor onze activiteiten.

Haar grootste hobby is wandelen, zij heeft al 17 x de Nijmeegse vierdaagse gelopen en dit jaar gaat ze zelfs de Alpe d`Huez lopen met haar vriendinnen.

Fien de Wild werd tijdens de Zonnedag op 20 februari 2016, in aanwezigheid van de gasten van de Zonnebloem, hartelijk toegesproken door de voorzitter in de vorm van een gedicht waarna de voorzitter haar een zilveren speldje op spelde en een prachtige bos bloemen overhandigde. 

Fien, van harte gefeliciteerd met dit jubileum.

Gerie Joon

0313-475385
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken