Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Sinterklaasmiddag

sinterklaas-3jpg

Uiteraard hoort er in deze tijd een bezoek van de Goed Heilig Man erbij. Altijd een verrassing wat de werkgroep bedacht heeft.

Bijna 60 gasten zaten goed op tijd klaar in d'n Elshof in Elshout, terwijl hun harten klopten vol verwachting. Nou en dat was niet voor niets! Na de koffie/thee met iets lekkers begon het echt spannend te worden. Sinterklaas met zijn Piet kwam binnen en wat had hij allemaal in petto.

De werkgroep had weer een mooi programma in elkaar gezet. Een muzikale bingo met heel veel prijsjes. Prachtig om te zien hoeveel leidjes onze gasten kennen, zodat er velen hun kaart behoorlijk snel vol hadden. 

Natuurlijk moesten er ook een aantal gasten bij de Sint komen. Niet om op het matje geroepen te worden - daar hebben we veel te lieve gasten voor - maar wel om bijzondere dingen te horen over de afgelopen periode.

Toen er bij de prijzen ook kerststollen waren, grepen Sinterklaas en zijn Piet in. Die horen toch niet bij Sinterkaas. Wat dan wel? Natuurlijk pepernoten en die kwamen er volop.

Op het einde van de middag ging iedereen erg voldaan met een prijsje of attentie naar huis

 

 

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Ed Huizer

0638961114
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan pretparken
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken