Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Ervaringen

13 januari 2023

Afgelopen zomer gingen we met 170 gasten en 40 scholieren naar de Floriade. De werkgroep organiseerde een terugkommiddag

22 december 2022

De laatste bijeenkomst van het jaar. Een activiteit waarvoor altijd veel belangstelling is.

24 november 2022

Uiteraard hoort er in deze tijd een bezoek van de Goed Heilig Man erbij. Altijd een verrassing wat de werkgroep bedacht heeft.

21 november 2022

Onze vrijwilligers zetten zich het hele jaar in voor de gasten. Eens per jaar worden zijzelf in het zonnetje gezet

8 november 2022

De Wiellander Muzikanten er een geweldige avond van. Na 3 jaar kon deze avond gelukkig weer doorgaan.

20 oktober 2022

Gewoonlijk gaan we in oktober uit eten met onze gasten. Gelukkig kon het allemaal weer doorgaan.

19 september 2022

Als afdeling willen we iets extra doen omdat veel activiteiten niet door konden gaan

18 augustus 2022

Altijd een activiteit waar deelnemers en vrijwilligers naar uitzien.

29 juni 2022

Met bijna 200 senioren uit de gemeente Heusden een dagje naar de Floriade.

15 april 2022

Speciaal voor onze rolstoeldeelnemers organiseren wij deze activiteit

7 april 2022

Er is de afgelopen maanden weer heel wat gebeurd bij onze afdeling.

20 december 2021

Helaas mocht de geplande kerstviering niet doorgaan vanwege corona. Alle gasten (deelnemers) ontvingen een leuk kerststukje van hun vrijwilliger

4 december 2021

Helaas kon de muzikale surprisebingo niet doorgaan. Sinterklaas mag echter niet zomaar voorbij gaan, zeker niet voor onze gasten

21 oktober 2021

Gelukkig konden we weer een keer uit eten met de gasten bij één van de plaatselijke restaurants.

25 september 2021

In september waren vrijwel alle maatregelen afgeschaft en hielden wij een gezellige middag voor gasten en vrijwilligers

18 augustus 2021

We hebben met het St. Hubertusgilde uit Drunen een samenwerking gezocht om vanuit hun gildeverblijf activiteiten te gaan doen

17 juli 2021

Aangezien de zomer zich aandient en we weer meer mogen en kunnen, vieren we dat met een attentie voor onze gasten

22 mei 2021

Zo langzamerhand wordt het een traditie om de gasten tijdens de coronatijd met de feestdagen een attentie te brengen

3 april 2021

De meeste mensen hadden met Pasen niet het echte voorjaarsgevoel. Buiten leek het op een paar winterse dagen, reden waarom alle gasten een flinke pot narcissen aangeboden kregen.

14 februari 2021

In 2020 brachten onze vrijwilligers een attentie bij de gasten o.a. met Pasen, in de zomer, met Sinterklaas en Kerst. Carnaval 2021 mocht niet zo voorbij gaan vond het bestuur

17 december 2019

We sluiten het jaar weer af met onze kerstviering.

11 december 2019

Ook dit jaar was de supermarkt van AH ons goed gezind.

21 november 2019

Na het grote succes van vorig jaar kozen we weer voor een muzikale bingo met een bezoek van Sinterklaas

17 oktober 2019

Voor de eerste keer waren we te gast bij "De Zoete Kers" in Drunen, waar de kok (Joost) ons een heerlijk dinertje voorschotelde

7 september 2019

Speciale aandacht voor de gasten bij het begin van de Nationale Ziekenweek

15 augustus 2019

Altijd een goed bezochte activiteit, die in samenwerking met de tennisclub "Achter de Bogen" wordt georganiseerd.

21 juni 2019

Een activiteit speciaal voor de rolstoelgasten. Een middagje heerlijk de natuur in

6 juni 2019

Op ons jaarprogramma staat één keer per drie jaar een busreis gepland. Dit jaar gingen we richting Eersel.

23 mei 2019

Een keer iets anders. Met medewerkers van Televak Centers naar het Noord Brabants Museum in Den Bosch

2 mei 2019

Na enkele jaren weer op het programma. Lekker jokeren, rikken, sjoelen en een potje rummikub spelen

21 maart 2019

Met een kleine groep rolstoelgebonden deelnemers en middagje naar de Helftheuvel in Den Bosch

19 maart 2019

Al vele jaren een traditie, de muziekavond met de Wiellander Muzikanten in samenwerking met Schakelring

21 februari 2019

Steeds meer ouderen en mensen met een fysieke beperking worden de dupe van babbeltrucs.

10 januari 2019

Een goede gewoonte om elkaar een voorspoedig nieuwjaar toe te wensen

18 december 2018

Een zeer sfeervolle bijeenkomst met een geweldige opkomst van onze gasten.

11 december 2018

Lekker koken voor gasten door vrijwilligers. Leerlingen van d'Outremontcollege organiseerden een bijzondere activiteit

22 november 2018

Even wennen bij de eerste muzikale bingo. Meezingen en bingospelen valt niet altijd mee.

11 oktober 2018

Onze gasten (en vrijwilligers) houden van lekker eten. Het was een waar genieten.

16 augustus 2018

Wederom een gastvrije ontvangst bij tennisclub "Achter de Bogen" met een grote opkomst van onze gasten

26 juni 2018

Wederom waren een vijftal studenten van Avans Hogescholen bereid om met een aantal gasten op pad te gaan

22 juni 2018

Speciaal voor onze rolstoelgasten dit jaarlijkse evenement

1 juni 2018

Onze afdeling bestaat dit jaar 40 jaar, reden voor een feestje met alle gasten en vrijwilligers

29 maart 2018

Het was weer gelukt om zo'n uitje te pakken te krijgen. Deze keer van de RABO-bank.

27 maart 2018

Allang een traditie die veel belangstelling heeft

21 maart 2018

Inge, maakte het de gasten moeilijk met haar quiz

6 maart 2018

Samen met de bewoners van Zandleij, de aanleunwoningen en Zonnebloemgasten heerlijk genieten.

22 februari 2018

Even terug in de tijd met beelden van vroeger en nu uit Drunen en Elshout. Zeer deskundig begeleid door Riny en Johan

18 januari 2018

Al enkele jaren organiseren wij speciaal voor onze gasten deze bijeenkomst. Altijd heel informeel een gezellig.

9 januari 2018

Onze afdeling was dit jaar aan de beurt om deze activiteit te organiseren voor alle Zonnebloemvrijwilligers van de gemeente Heusden

19 december 2017

Traditiegetrouw een week voor de Kerst bij De Remise.

13 december 2017

Verschillende jaren was het JUMBO die deze diners gesponsord heeft voor de afdelingen. Helaas kwam De Zonnebloem dit jaar hiervoor niet in aanmerking. AH Drunen was een spontane sponsor

23 november 2017

Vol verwachting klopte menig hart van onze gasten. Zou hij echt wel komen? Heel veel gasten waren nieuwsgierig.

19 oktober 2017

Een jarenlange traditie waarbij de restaurants van in de kernen Drunen en Elshout bij toerbeurt bezocht worden. Dit jaar in restaurant "Duinrand" in Drunen.

9 september 2017

Op de laatste dag van de week waarin speciale aandacht wordt gevraagd voor de zieken, organiseren wij de zonnebloemdag

24 augustus 2017

Onder een stralende zon een oergezellige activiteit bij "Achter de Bogen". Een echte verwennerij voor onze gasten.

7 juli 2017

Speciaal voor onze gasten die afhankelijk zijn van een rolstoel om zich over een grote afstand te verplaatsen

20 juni 2017

Bij onze driejaarlijkse cyclus van grotere evenementen stond dit jaar de boottocht op het programma. Niet zomaar een vaartochtje, maar compleet met high tea aan boord.

24 mei 2017

De regio gemeente Heusden organiseert deze viering in de kerk van Elshout. Ook de afdeling Loon op Zand/De Moer is altijd aanwezig.

10 mei 2017

Een prachtig initiatief van JUMBO om gratis kaarten aan te bieden. Wij profiteerden ervan!

21 april 2017

Jaarlijks zetten we onze vrijwilligers op een bijzondere manier in het zonnetje. Dit jaar in het Boulodrome in Drunen

11 april 2017

Als voorbereiding op Pasen wordt deze viering in de Lambertuskerk in Drunen gehouden, waarna een gezamenlijke maaltijd in de Pastoor Vermeulenzaal.

4 april 2017

Al ruim 10 jaar organiseren wij samen met de bewoners van Zandleij en de aanleunwoningen een ontspanningsavond waarbij de muziek verzorgd wordt door de Wiellander Muzikanten uit Elshout.

16 maart 2017

Voor de tweede keer met de studenten en 14 gasten een dagje uit

10 maart 2017

Met twee Zonnebloemauto's op pad.

16 februari 2017

Verschillende jaren geleden hielden we ook zo'n middag. Op verzoek deze keer aandacht voor de Tweede Wereldoorlog

19 januari 2017

Na de try-out van vorig jaar voor de tweede keer speciaal voor de gasten een ontmoeting aan het begin van het nieuwe jaar.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Ed Huizer

0638961114
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan pretparken
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken