Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Wintermiddag 2018

img0527jpg

Een gezellige middag met Dorus en lekker eten.

 

Op 6 december 2018 is er een Wintermiddag georganiseerd voor de Zonnebloemdeelnemers en vrijwilligers, in zaal Gieling te Groessen. Met 71 mensen hebben we genoten van de Dorusparodie die met veel overtuiging werd gebracht. Meezingen en spelen en genieten van “Poesie mauw” en “Er zaten twee motten”, “Zorg dat je erbij komt” en nog vele bekende nummers van Dorus.

Daarna mochten we genieten van een goed verzorgd stamppottenbuffet.

Aansluitend kreeg iedere aanwezige zijn of haar kerstgroet en keerden we voldaan naar huis terug.

Tijdens de middag werd Ans Leijting nog even in het zonnetje gezet voor haar inzet als bestuurslid activiteiten. Ans houdt er na 7,5 jaar mee op en wordt opgevolgd door Marianne van der Poel.

Helaas waren de andere afgetreden bestuursleden niet in de gelegenheid om de middag bij te wonen.

Als penningmeester nam Nelly van den Berg afscheid en komt Roy van Brandenburg het bestuur versterken.

Bestuurslid bezoekwerk en vrijwilligers Gerrie Egberts nam ook afscheid en hiervoor komt Patty Donker het bestuur versterken. Nu zijn we alleen nog op zoek naar een secretaris.

De scheidende bestuursleden kregen een blijk van waardering van de Zonnebloem in de vorm van een beeldje.

Vanaf deze plaats wensen wij een ieder fijne Feestdagen en een voorspoedig 2019.

 Voor meer foto's druk op de volgende link:

Marianne van der Poel

0316-268001
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken