img-20190926-wa0009jpg

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Dat geldt ook voor onze afdeling Duiven-Loo. Met een gezellige groep vrijwilligers zetten wij ons in voor mensen vanaf 18 jaar met een lichamelijke beperking. De afdeling bestaat momenteel uit zo'n 35 enthousiaste vrijwilligers die ongeveer 87 deelnemers bezoeken.

Iedereen heeft behoefte aan gezelschap. Maar als je een lichamelijke beperking hebt, ben je misschien wel vaker (alleen) thuis dan je zou willen. De vrijwilligers van onze afdeling komen graag langs voor een kop koffie of om samen met jou op pad te gaan.
Daarnaast organiseren we verschillende activiteiten. Onder het kopje "Activiteiten" zie je wat we allemaal organiseren. En bij de "Ervaringen" zie je de verslagen van dingen die we al gedaan hebben.
Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Of je aanmelden als deelnemer? Neem dan contact met ons op.

Wat hebben wij jou als vrijwilliger te bieden? Omdat je als vrijwilliger nauw betrokken zult zijn bij het begeleiden van een kwetsbare doelgroep bieden wij je gratis cursussen en workshops aan om je hierin te ondersteunen. Kijk ook eens bij "Vacatures".

Er kan zoveel meer dan je denkt.

Wil je meer weten over de overkoepelende Nationale Vereniging de Zonnebloem? Klik dan hier.

Wilma van Wijk

(076)5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken