Soldaat van Oranje

Zonnebloem afdelingsnieuws

Soldaat van Oranje woensdag 4 februari 2015

Rond 9.30 uur reden we weg uit Haaksbergen richting Katwijk, met 33 gasten en 11 vrijwilligers, onderweg kregen de deelnemers een prima verzorgd lunchpakket van Bakker Bart en uiteraard een pakje drinken hierbij. Klokslag 12.00 uur waren we aanwezig waar onze vrijwilligers de deelnemers hebben voorzien van een kopje koffie waarna om 13.00 uur het theater open ging en we rustig onze plaatsen op konden zoeken. Om 13.30 uur begon de voorstelling, We zaten op een soort plateau wat ronddraaide met de decors mee heel apart om mee te maken, kortom het was een geweldig en indrukwekkend spektakel waar iedereen ontzetten van genoten heeft. Om 18.30 uur gegeten bij van der Valk wat goed in de smaak viel. Rond 19.30 uur weer vertrokken richting Haaksbergen waar we tegen de klok van tienen aankwamen.


 

Secretariaat

0613566837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?