Zieken- en ontmoetingsdag

Zonnebloem afdelingsnieuws

Dinsdag 8 september

Dinsdag 8 september vond in *De Oude Molen* de jaarlijkse zieken- en ontmoetingsdag plaats. Ruim 80 gasten genoten van een mooie dag, die begon met koffie en gebak.

Na de oecumenische gebedsdienst waarin Ds Jan Bouwmeester en Pastor Fons Peters voorgingen, werd Truus Hummelink die voor de 40-ste keer als vrijwilliger  deelnam, in het zonnetje gezet. Daarna was er voldoende tijd om onder het genot van een drankje bij te praten.

De maaltijd bestond uit een heerlijk stampot buffet, waarvan de gasten genoten.

Helaas moest het middagprogramma, wegens ziekte van een der muzikanten, worden aangepast. Mede door een van de vrijwilligers, die de gasten wist te enthousiasmeren, bij het spelen van diverse liederen door slechts 1 harmonica, werd het toch een gezellige middag.

Secretariaat

0613566837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?