Foto- en informatie middag

Zonnebloem afdelingsnieuws

Dinsdag 9 februari vond in restaurant De Oude Molen de foto en informatiemiddag plaats.

Bij binnenkomst werden de gasten verwelkomt door het muzikale duo Brothers Two en konden ze onder het genot van een kopje koffie of thee, met een heerlijk gebakje t.g.v het 50 jarig jubileum, kijken naar een fotoreportage van de activiteiten uit 2015.

Om 14.00 uur begon de presentatie van zorgverlener Livio. In het begin vertelde men over de mogelijkheden welke allemaal bij de zorgverlener konden worden aangevraagd. Na de muzikale pauze werd er vooral veel aandacht besteed aan de beide zorgcentra in Haaksbergen. Het Saalmerink en het Wiedenbroek. Er kwamen veel vragen uit de zaal, waarop meestal direkt een antwoord  kon worden gegeven.

De middag werd muzikaal tegen 16.30 uur afgesloten.

Secretariaat

0613566837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?