Meimarkt

Zonnebloem afdelingsnieuws

De Meimarkt was weer een daverend succes !!!

Ook dit jaar stonden we weer op de Meimarkt op ons vertrouwde "stekkie"op de Kalter. De zonnebloempakken kwamen goed van pas en sprongen er echt uit tussen alle bezoekers !! Het was al vroeg in de ochtend lekker druk en gingen de loten vlot van de hand, gelukkig waren de weergoden ons goed gezind en is het de hele dag, op een paar enkele druppels na, droog gebleven. De opbrengst is dit jaar ruim 695 euro, en is een compliment waard voor de vrijwiligers die zich voor dit evenement hebben ingespannen, geweldig gedaan !!!!!!!!!.

Secretariaat

0613566837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?