Rabo clubkas campagne

Zonnebloem afdelingsnieuws

Zonnebloem afdeling Haaksbergen heeft dit jaar voor de eerste keer meegedaan aan deze campagne.

Dit jaar heeft de Zonnebloem afdeling Haaksbergen voor de eerste keer meegedaan met de jaarlijkse clubkas campagne van de Rabobank Enschede-Haaksbergen. Hoe meer leden van de Rabobank stemmen op je afdeling hoe groter het bedrag is wat bijgeschreven wordt op de rekening. Onlangs hebben we via een mail gevraagd aan onze vrijwilligers om, als je lid bent van de bank, om op ons te stemmen. Hier is enthousiast/geweldig aan gehoor gegeven, we hebben een bedrag van ruim 1300,-- bijeengebracht !! Volgend jaar doen we dus weer mee.

Dank aan ieder die op ons gestemd heeft !!!!!

 

Secretariaat

0613566837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?