Met de Zonnebloem de lucht in

Zonnebloem afdelingsnieuws

Zaterdag 6 augustus was het dan zover.

De prijswinnaars van de loterij, die tijdens het 50-jarig jubileumfeest werd gehouden, gingen eindelijk met de Zonnebloemballon de lucht in.Een beetje zenuwachtig waren de passagiers wel, want op 1 passagier na, had niemand ooit eerder een ballonvaart gemaakt. Bij sporthal De Els werd tegen 19.30 uur de eerste lucht in de ballon geblazen en kregen de passagiers instructies. Tegen 8 uur gingen de trossen los en koos de ballon het luchtruim bij ideale weersomstandigheden. Ten zuiden van   Ahaus werd de ballon tegen kwart over negen, vakkundig en rustig, op een akker aan de grond gezet. De passagiers allen met een rood hoofd. Kwam dit nu van de spanning of van de hitte in de mand van de ballon? Allen waren echter zeer enthousiast over de vaart en de piloot die hun weer veilig op de grond had gezet. 

Secretariaat

0613566837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?