Ziekendag

Zonnebloem afdelingsnieuws

De jaarlijkse Zieken-en ontmoetingsdag werd dit jaar gehouden op 13 september.

De zieken-en ontmoetingsdag, wederom bij de Oude Molen, werd dit jaar gehouden op 13 september. Het was zeer warm deze dag, er zijn heel wat waterkannen (bij)gevuld die op tafel stonden en waar onze gasten dankbaar gebruik van maakten. Deze dag werd begonnen met een viering, daarna was het tijd voor het overheerlijke stamppotbuffet met als afsluiting een heerlijk ijsje met vruchten en slagroom. Hierna was het tijd voor conferencier Karel van de Kate en Stien Ponds die met het haar accordeon menig liedje van vroeger ten gehore bracht. De sfeer zat er goed in, ondanks het warme weer zijn we nog even van onze stoel opgestaan om mee te zwaaien met de muziek (zie foto).

 

Secretariaat

0613566837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?