Regionale ontspanningsmiddag

Zonnebloem afdelingsnieuws

De regionale ontspanningsmiddag vond dit jaar plaats op dinsdag 11 oktober bij het Wapen van Beckum.

De opkomst van onze afdeling was dit jaar minder als voorgaande jaren maar dat mocht de pret niet drukken.......er was een wervelend optreden van Merel Events een jonge dame die de stemming er goed in wist te brengen met veel liedjes uit de oude doos zoals brandend zand etc etc. In de pauze was er weer een grandioze loterij met werkelijk schitterende prijzen waarbij onze gasten ook regelmatig het juiste lotnummer hadden gekocht. De middag werd afgesloten, met als dank voor iederen vrijwilliger die zich hadden ingezet toch zo'n 30 in totaal, met een roos waarbij Merel het passende liedje "Mag ik dan bij jou" zong !!

Secretariaat

0613566837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?