Noll'n koor

Zonnebloem afdelingsnieuws

Zaterdag 12 november trad het Noll'n koor voor ons op bij de Oude Molen.

Ruim 80 gasten waren deze middag aanwezig bij het optreden van het Noll'nkoor, wereldbekend in Haaksbergen en omstreken. Zij brachten diverse liedjes in het Twenst ten gehore, o.a. een medley van zeemansliederen waarin ze geheel in stijl zich daarvoor hadden aangekleed (foto) Ook waren er verscheidene sketchen in het dialect waarbij de gasten regelmatig in lachen uitbarsten, zeker bij de teksten die het Noll'nkoor had gemaakt op ons 50 jarig jubileumjaar, heel knap gedaan. Aan het eind van de middag hoorde we hier en daar van de gasten dat het een hele gezeliige middag was geweest.

We kunnen terugkijken op een geslaagde middag waarbij de inzet van onze vrijwilligers weer onmisbaar was !!!
 

Secretariaat

0613566837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?