Zon in de Schoorsteen

Zonnebloem afdelingsnieuws

Ook dit jaar is de aktie Zon in de Schoorsteen van de Zonnebloem weer een enorm succes in Haaksbergen.

We konden dit jaar 144 mensen, die ziek zijn of even een *opkikkertje* nodig hebben  een Sinterklaas presentje geven. Het waren er weer meer dan in 2015. Deze presentjes worden door vele vrijwilligers gemaakt en zien er dikwijls zeer professioneel uit. Voor het bezorgen van de pakjes hebben buiten de vrijwilligers van de Zonnebloem ook een aantal leden van de Ronde Tafel meegeholpen. Ook hier is van toepassing: Samen kun je meer dan je denkt.

Secretariaat

0613566837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?