Kerstmaaltijd

Zonnebloem afdelingsnieuws

Kerstmaaltijd 18 december bij Restaurant Evers

Terug van weggeweest, de kerstmaaltijd, welke door ruim 60 gasten deze keer werd bezocht dus dat is een teken dat onze gasten deze activiteit bijzonder waarderen en volgend jaar dus weer op de kalender staat. Deze keer werd er niet een broodmaaltijd in lopend buffet vorm geserveerd maar een warme maaltijd waarbij de gasten aan tafel konden blijven zitten en gezellig met elkaar konden bijkletsen waar ruimschoots gebruik van werd gemaakt. De muzikale omlijsting was dit jaar weer in handen van de Brothers Two waarbij de gasten onder het zingen van The Rose door Henk en Benno Goering een roos kregen uitgedeeld wat de gasten heel erg konden waarderen gezien hun reacties. Het was een zeer geslaagde middag o.a. dankzij de inzet van onze vrijwilligers !!!

Secretariaat

0613566837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?