Vrijwilligersavond

Zonnebloem afdelingsnieuws

Vrijwilligersavond 18 december bij Bistro de Postkoets

Zondagavond 18 december was de afsluiting van het jubileumjaar voor onze vrijwilligers bij Bistro de Postkoets waar ruimschoots gehoor aan werd gegeven, ruim 30 vrijwilligers waren aanwezig. Na het openingswoord van Marcel kon er gezelllig worden bijgepraat en kregen een lopend warm/koud buffet aangeboden, als afsluiting kregen alle vrijwilligers een kerstattentie mee wat dit jaar een kerstbal met een kerstwens was.

Het was een heel druk (jubileum)jaar voor het bestuur & vrijwilligers maar samen hebben we ons hier door heen geslagen en kunnen terugkijken op een geweldig jaar voor onze gasten met een keur aan verschillende activiteiten.

Hartelijk dank voor jullie inzet !!!!!!

 

Secretariaat

0613566837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?