Vrijwilligersprijs 2016

Zonnebloem afdelingsnieuws

Zaterdagavond 10 december was de jaarlijkse uitreiking van de vrijwilligersprijs in theater de Kappen.

In de categorie organisaties was de Zonnebloem een van de 6 genomineerden. Ook bij de laatste drie behoorde de Zonnebloem. Het was helemaal fantastisch dat we uiteindelijk de vrijwilligersprijs 2016 in ontvangst mochten nemen. Dankzij de inzet van alle vrijwilligers is dit een mooie afsluiting van ons jubileumjaar 

Vrijwilligers bedank voor jullie inzet.

 

Juryrapport:

Een organisatie die midden in de maatschappij staat. Die geen onderscheid maakt tussen man of vrouw, oud of jong of tussen welke nationaliteit of religie dan ook. Een organisatie die in Haaksbergen louter en alleen door vrijwilligers wordt gerund. Een organisatie die veel organiseert voor chronisch zieken en gehandicapten. Zij haalt mensen uit hun isolement door hun een geweldige middag te bezorgen. Al 50 jaar brengt deze organisatie het zonnetje bij de mensen thuis.

Secretariaat

0613566837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?