Bingo

Zonnebloem afdelingsnieuws

De jaarlijkse bingo van onze Zonnebloem vond dit jaar plaats op donderdag 20 april. Dat het een geliefd spel is, blijkt wel uit de grote opkomst van onze gasten, een volle zaal bij Cafe-Restaurant de Oude Molen. Bij binnenkomst was er eerst tijd voor een kopje koffie met iets lekkers en daarna werd er enthousiast begonnen met de bingo.De spanning begint te stijgen als er nog maar 1 getal op de kaart ontbreekt. Roept er iemand "bingo" dan ging er gelijk een geroezemoes door de zaal terwijl de winnaar even later met een mooie prijs weer naar zijn/haar plaats ging. Tijdens de pauze was er tijd voor een hapje en een drankje. Aan het eind van deze middag ging uiteindelijk iedereen met een prijs naar huis. Voor degene die geen "bingo" had, was voor een troostprijs gezorgd. De Zonnebloem wil hierbij graag alle Haaksbergse Ondernemers bedanken die de prijzen voor deze bingo beschikbaar hebben gesteld. Mede hierdoor hebben we weer een geslaagde middag gehad.

Secretariaat

0613566837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?