Zonnebloem bezoekt Tuincentrum

Zonnebloem afdelingsnieuws

Op dinsdagmiddag 4 april bracht de Zonnebloem afd. Haaksbergen een bezoek aan Tuincentrum Borghuis. Om 13.00 uur vertrok een volle bus vanaf sporthal de Els richting Deurningen. Nadat de rollators en rolstoelen uit de bus waren gehaald, had iedereen voldoende tijd om te kijken naar de mooie voorjaarsplantjes, paasartikelen of een mooie plant voor in de kamer. Alle gasten werd een heerlijk kopje koffie met gebak aangeboden, waarvan dan ook graag gebruik werd gemaakt. Rond 16.15 uur ging iedereen weer richting de bus met een goed gevulde tas met fleurige plantjes. Wat de Zonnebloemgasten betreft: Laat het voorjaar maar komen, wij zetten de plantjes buiten!

 

 

Secretariaat

0613566837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?