Bezoek Totale Zorgwinkel Neede

Zonnebloem afdelingsnieuws

De Zonnebloem afd. Haaksbergen heeft gisteren voor de 3e keer dit jaar een bezoek geregeld aan de Totale Zorgwinkel in Neede. Om 13.30 uur vertrokken 4 auto's vanuit Haaksbergen naar Neede. Hier aangekomen kregen we gelijk koffie of thee met iets lekkers. Na de koffie ging dhr. van der Mast, de eigenaar, vertellen wat je allemaal kunt kopen of huren in deze winkel. Ze hebben een ruim aanbod van hulp- en gemaksmiddelen zoals douche- en toiletartikelen, aangepaste telefoons, rolstoelen, rollators, wandelstokken  etc. Ook kun je in deze winkel terecht voor aangepaste fietsen, sta-op-stoelen, trapliften etc. Terwijl dhr. van Mast aan het vertellen was, kwamen er ook vragen van de gasten, die gelijk beantwoord werden. Na de uitleg kon iedereen een wandeling door de winkel maken en alles rustig bekijken. Ook was er nu nog gelegenheid om vragen te stellen. Na deze informatieve middag gingen we rond 16.00 uur weer richting Haaksbergen.

 

 

 

 

Secretariaat

0613566837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?