Regionale ontspanningsmiddag

Zonnebloem afdelingsnieuws

Regionale ontspanningsmiddag bij het Wapen van Beckum.

De regionale ontspanningsmiddag werd dit jaar gehouden op dinsdag 10 oktober j.l. bij het Wapen van Beckum. Nadat de gasten werden ontvangen met een kopje koffie en een lekker soesje, konden de muzikale artiesten beginnen met hun optreden.Dit jaar waren die Neuen Oberkrainer uitgenodigd, dat werd, gezien de reacties van de gasten, zeer op prijs gesteld er werd bij sommige liedje luidkeels mee gezongen en geklapt.Deze middag werd voor het eerst afgesloten met een warme snack (broodje kroket) en gingen de gasten rond de klok van 17.00 uur moe maar voldaan weer naar huis.

Secretariaat

0613566837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?