Gezellige Kerstmaatijd 2017

Zonnebloem afdelingsnieuws

De kerstmaaltijd werd dit jaar gehouden op 17 december in een gezellig in kerstsfeer versierde zaal van Restaurant Evers in Haaksbergen. De zaal was met ruim 80 gasten goed gevuld en de gasten konden lekker met elkaar bijkletsen. De muziek van Brothers Two bracht de gasten daarna al snel in een echte kerststemming. Ondertussen konden de gasten genieten van een lekkere warme maaltijd met groentesoep, rollade, schnitzel, patat en aardappeltjes en verschillende soorten groente. Als afsluiting werden er verschillende soorten ijs geserveerd. De vrijwilligers hadden na afloop van de middag voor alle gasten nog een leuke attentie gemaakt. Deze kerstbal met een gehaakte bloemenrand voor in de kerstboom als herinnering aan een geslaagde kerstmaaltijd.

Secretariaat

0613566837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?