High Tea

High Tea 26 juni in de Kantine van de Bon Boys

Dit jaar werd voor de eerste keer een High Tea georganiseerd. De opkomst was groot, ook omdat er in de zomermaanden niet veel georganiseerd wordt. Drie vrijwilligers hebben de organisatie hiervan op zich genomen. Met en door een aantal andere vrijwilligers zijn er verschillende hartige en zoete hapjes gemaakt. Deze werden ongeveer om de vijftien minuten aan de gasten gepresenteerd. De reacties van de gasten was dan ook vaak erg leuk, ook omdat de hapjes op een originele manier gepresenteerd werden. Onder het genot van verschillende soorten thee was er voldoende tijd om met elkaar bij te praten. Het werd een gezellige middag. Voor herhaling vatbaar!

Secretariaat

0613566837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?