Ontmoetingsmiddag

Dinsdagmiddag 11 september 2018 stond de ontmoetingsmiddag op het programma van de Zonnebloem afdeling Haaksbergen

Deze middag staat in het teken van gezellig samenzijn en bezinning.

Wat voorheen de ziekendag was is vanaf vorig jaar de ontmoetingsmiddag omdat voor velen een hele dag toch wel erg lang en vermoeiend is.

Vanaf 13.00 uur werden de gasten ontvangen in Zaal- en Biljardcentrum “de Oude Molen” aan de Fazantstraat in Haaksbergen.

Na een kopje koffie of thee met een gebakje konden de gasten tot rust komen luisteren naar een aantal korte overwegingen voorgedragen door Bernardie Broekhuis. Deze werden afgewisseld met liederen gezongen door het ouderenkoor.

Na deze rustige en ontspannen introductie konden de gasten genieten van een optreden van Merel Gerritsen. Zij bracht de stemming er direct in met haar repertoire en omdat zij in de zaal contact met de gasten zocht en hen de liedjes lied meezingen.  Tussendoor werd er een pauze ingelast om de droge kelen te smeren.

Om 16.15 uur werd er begonnen me de voorbereiding van een warme maaltijd, die bestond uit Nasi en Bami met allerlei lekkers erbij. En natuurlijk ontbrak ook het heerlijke buffet met verschillende soorten ijs, vruchten en sausjes niet.

Een mooie afsluiting van een gezellige middag.

Secretariaat

0613566837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?