Bingo

Zaterdag 23 maart werd de jaarlijkse Bingo voor de gasten van de Zonnebloem Afdeling Haaksbergen gehouden.

Het is weer een groot succes geworden, mede door de Haaksbergse Ondernemers, die mooie prijzen ter beschikking hadden gesteld.

Het is voor iedereen toch telkens weer spannend of je wachtend op dat ene cijfertje toch nog een prijs mee naar huis kan nemen. Vooral als blijkt dat er aan een andere tafel telkens weer een prijs valt. De spanning loopt dan soms hoog op en zeker als je met twee of drie kaarten steeds weer niet een hoofdprijs kan ophalen.

Om iedereen toch een prijsje te kunnen laten winnen, werd er ook een enkele ronde ingelast voor alleen gasten die nog geen prijsje hadden gewonnen en moesten de overige winnaars een ronde overslaan.

De middag was nog bijna te kort om alle rondes te kunnen spelen, de prijzen te kunnen verdelen en een korte pauze in te passen voor een drankje en hapje.

Rond 16.30 uur ging iedereen moe en met en een prijsje naar huis, soms was het zelfs moeilijk de grote prijzen mee naar huis te krijgen.

Weer een geslaagde middag met dank aan alle ondernemers die dit mogelijk hebben gemaakt.

Secretariaat

0613566837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?