Tuincentrum Borghuis

Op dinsdag 16 april 2019 opende Tuincentrum Borghuis in Deurningen haar deuren speciaal voor gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem.

Evenals vorig jaar was er veel belangstelling voor dit uitstapje en zijn we met een volle bus naar Deurningen geweest.

Om 13.00 uur werden de gasten en  vrijwilligers bij Sporthal de Els aan de Trompstraat verwacht bij de bus van Ter Doest Touringcars uit Hengevelde. Gasten die slecht ter been waren konden eventueel met rolstoel via de speciale lift gemakkelijk in de bus geholpen worden.

Rond 14.00 uur kwam de bus bij Tuincentrum Borghuis in Deurningen aan en konden de gasten met behulp van de vrijwilligers van de Zonnebloem Haaksbergen rondlopen en inkopen te doen.

In het restaurant van het Tuincentrum kon er uitgerust en bijgepraat worden en stond voor iedereen ook koffie of thee met een gebakje klaar.

Rond 16.30 uur waren alle gasten en vrijwilligers bij de bus  terug en konden zij met hun aankopen in de bus plaatsnemen. De vrijwilligers waren nog even druk met alle rollators en rolstoelen en de grotere aankopen in de ruimte onder de bus te pakken.

Het was weer een drukke en gezellige middag.

Secretariaat

0613566837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?