Geslaagde kerstmaaltijd

In de donkere dagen voor de kerst kunnen mensen soms eenzaam zijn. Daarom organiseert de Zonnebloem afdeling Haaksbergen voor haar gasten elk jaar een Kerstmaaltijd.

De kerstmaaltijd werd dit jaar gehouden op zondag 15 december in de gezellig in kerstsfeer versierde zaal van  Restaurant Evers in Haaksbergen.

De kerstman was aanwezig om de gasten bij de ingang welkom te heten en uit de auto te helpen en naar binnen te begeleiden.

De zaal was met 75 gasten en vrijwilligers goed gevuld en er was tijd om lekker met elkaar te kletsen. Ondertussen konden de gasten genieten van een drie gangen diner en werden er onder begeleiding van Henk Goering Nederlandse kerstliedjes gezongen. Bij de eerste gang was er keuze uit twee soorten soep en stokbroodjes met kruidenboter. Ook bij het hoofdgerecht kon er weer gekozen worden uit twee soorten vlees, patat, aardappeltjes en verschillende soorten groenten. Het diner werd afgesloten met een heerlijk dessertbuffet, waarbij de gasten weer keuze hadden uit verschillende soorten ijs en toetjes. Een geslaagde middag met heerlijk eten als afsluiting van 2019.

Namens de Zonnebloem afdeling Haaksbergen wensen wij iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig 2020.

Secretariaat

0613566837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?