Zon in de schoorsteen

Sinterklaasactie Zon in de schoorsteen

Afgelopen weekend zijn er weer ruim 140 pakjes rondgebracht in Haaksbergen voor de actie "Zon in de schoorsteen".

Dit is een jaarlijks terugkerende actie rond 5 december van de Zonnebloem afdeling Haaksbergen voor mensen in Haaksbergen die in deze donkere dagen extra aandacht kunnen gebruiken. Soms omdat zij langdurig ziek of eenzaam zijn, een moeilijke periode achter de rug hebben en op deze manier een opkikkertje kunnen gebruiken. Veel vrijwilligers maar ook mannen van de Ronde Tafel hebben geholpen met het bezorgen van de pakketjes. Zo hoopt de Zonnebloem dat deze mensen die een opkikker kunnen gebruiken even fijn kunnen genieten van hun pakje.

Secretariaat

0613566837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?