Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Wil je ons helpen ?

Zonnebloem afdelingsnieuws

Naast handen hebben we natuurlijk ook geld nodig om de dingen te kunnen doen. In de week van 30 oktober gaat een aantal mensen in Schalkwijk langs de deur om donateurs te werven. Help ons en zeg JA

Waar komen onze donateurwervers?

Bij alle huizen in Schalkwijk aanbellen is wel erg veel. Daarom beperken we ons deze week tot de postcodes 2036 en 2037

Tijden van de werving

De werving van donateurs aan de deur gebeurt tussen 12:30 en 21:00 uur op werkdagen en tussen 10:00 en 19:00 uur op zaterdag.

Zo herken je onze donateurwervers

Donateurwervers van de Zonnebloem zijn altijd herkenbaar aan drie dingen:

  • een legitimatiebewijs met het Zonnebloemlogo
  • een witte jas of witte polo van de Zonnebloem
  • hij of zij heeft altijd een tablet bij zich

In teams van 2 tot 4 mensen gaan wervers langs de deuren. Ze geven uitleg over het werk van de Zonnebloem. Voor de registratie van 
donateurs hebben zij een tablet bij zich. Wervers hebben nooit een collectebus of pinautomaat bij zich en zullen ook nooit om contant geld vragen aan de deur. Ze vragen altijd om een structurele, maandelijkse (eventueel jaarlijkse) bijdrage. Als je donateur wordt, vul je daarvoor een machtiging in, op een tablet. De tablet is minder foutgevoelig, omdat bijvoorbeeld adresgegevens automatisch gecontroleerd worden. Via de tablet sturen wij bovendien direct een bevestigingemail en een sms. 

Zelf aanmelden als donateur of vrijwilliger

Onze werver gemist of woon je buiten de geselecteerde postcodegebieden en

Wil je donateur worden en zo écht het verschil maken voor mensen met een lichamelijke beperking? Fantastisch! 

Of wil je (ook) vrijwilliger worden en zo Schalkwijk een beetje mooier maken? Zijn we ook heel blij mee!

Donna Meerveld

023-8111114
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk