Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Leenrolstoelen in Smedestraat

In de fietsenstalling Smedestraat staan sinds kort drie leenrolstoelen. Mensen met een scootmobiel kunnen gratis op zo’n leenrolstoel overstappen om gemakkelijker de binnenstad in te kunnen.

Niet alle winkels en andere plekken in de binnenstad zijn even goed bereikbaar met een scootmobiel. Een gewone rolstoel is kleiner dan een scootmobiel en wendbaarder. Zo kunnen mensen makkelijker een winkel, restaurant of café in.

De rolstoelen (in verschillendematen van het merk Roxx ) zijn niet te reserveren. Wie er een wil lenen, kan langsgaan bij de fietsenstalling en er dan meteen een meenemen.
Ze mogen de hele dag worden geleend. Voor de fietsenstalling dicht gaat, moeten ze weer worden ingeleverd. Het is de bedoeling dat de gebruiker zijn of haar eigen scootmobiel achterlaat in de fietsenstalling.

Openingstijden fietsenstalling

maandag, dinsdag en woensdag: 7.30 - 24.00 uur
donderdag: 7.30 - 2.00 uur
vrijdag: 8.30 - 5.00 uur
zaterdag: 8.30 - 5.00 uur
zondag: 12.00 - 18.00 uur

Het gaat om een proef die tot 31 december 2018 duurt.

Donna Meerveld

023-8111114
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk