Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Zomer is bijna voorbij

Nu de laatste zonnestralen ons bereiken is het voor ons weer tijd om een overzicht te maken van wat we dit jaar gedaan hebben....

En dat was nogal wat. Stamppotten eten, Collegetour in buurthuis de FJord, Keukenhof,Het Pannekoekenparadijs, Vaartochten, Bingo's,Spelletjesmiddagen, met het Ouderenfonds een dagje naar het Strand, De JUMBO verzorgede onze Picknick samen net NHvleespalace. Onze collega's van Amsterdan brachten samen met TATA steel Artis een bezoek.

Maar ook deden we bezoekejs bij de mensen thuis, gingen op pad met een of 2 gasten naar de BAVO in bloei, liepen een dagje op de dappermarkt, en gingen op verjaarsbezoek. 

Met de RIKI stichting mochten we ook weer mooie dingen doen. Het begon het jaar al goed met de collegtours, paaspakketten, theather bonnen en de zomer wensen...  En wat waren dat ook weer mooie dagen een Ballonvaart, bezoek aan de Orchideenhoeve, Vaarttocht door Haarlem. 

Met de regio Haarlem vieren we op 13 oktober het 70 jarige bestaan van de Zonnebloem met een byzantijns koor. 

We vierde met de vrijwilligers ons jubileum met een speurtocht door Haarlem en een BBQ bij Poelpoldervreugde. 

En dan als klap op de vuurpijl vieren we dit jaar ons 50 jarig bestaan van de afdeling met een mooie lunch bij hotel VAN DER VALK Haarlem Zuid, met al onze gasten en vrijwilligers en sponsoren. 

Wat hebben we toch een prachtige afdeling zo samen. 

Vrijwilligers, sponsoren bedankt voor dit mooie eerste half jaar. 

 

 

Op al deze dagen worden er veel foto's gemaakt welke we hier niet allemaal kunnen plaatsen. Daarvoor verwijs ik naar de facebook pagina van ons. 

Donna Meerveld

023-8111114
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk