Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Intouchables

Zonnebloem afdeling

Adl afhankelijk zijn en een vreemde je laten helpen. Vertrouwen, vriendschap en acceptatie staan dicht bij elkaar.

IntouchablesVrijdag 20 mei ben ik, samen met Annelies, vrijwilliger bij Jong Amsterdam, naar de theatervoorstelling van de bekende film Intouchables geweest. Deze werd gespeeld in theater De Vest in Alkmaar. Ik ging met de rolstoeltaxi heen en Annelies ging met eigen vervoer. We hadden rond 20.00 uur afgesproken. De taxi was gelukkig op tijd, toch altijd weer afwachten, Annelies was er al en we hadden elkaar snel gevonden. Na even gekletst te hebben, gingen we naar onze plaatsen, deze waren heel goed.Het was een leuke voorstelling met scherpe opmerkingen en veel humor! Blijkbaar vond het publiek het best pittig, want de 'oh's" en "ah's" kwamen regelmatig naar voren. Dat vond ik dan wel weer grappig :-) Er was ook leuke interactie met het publiek. En Huub is geeneens van het podium gereden met zijn rolstoel, best knap ;-) Hij deed ook nog een poging tot rolstoeldansen, dit vond het publiek erg grappig. Na afloop nog even verder gekletst, tijdens het wachten op de taxi, deze was, ook nu weer, mooi op tijd. Het is heel leuk dat de Zonnebloem, naast groepsactiviteiten, ook 1-op-1 uitjes mogelijk maakt. Al met al, was het een gezellige en geslaagde avond!Sylvia

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken