Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Ervaringen

29 augustus 2020

James Oliver en daarnaast particulieren hebben hun steentje bijgedragen.Dit is gelukt. Met in totaal 15 enthousiaste mensen op weg naar Scheveningen

Bbq
27 juni 2020

Bbq Onze eerste activiteit sinds februari, gelukkig kon deze doorgaan.

29 februari 2020

Schilderen met knappe koppen en afd. Noord

14 december 2019

Heerlijke diner met het thema alles met een K.

2 november 2019

Hermitage en de Joodse synagoge en Joods Historisch Museum. Deze drie musea lagen bij elkaar, dus konden prima worden gecombineerd voor een fijne museumavond.

26 oktober 2019

Brendy had een mooi herfst bloemstuk voor op tafel gemaakt om onze gasten enthousiast te maken om naar deze fantastische workshop te komen. Bloemen, oase, herfstfruit en lampjes werden besteld.

28 september 2019

Corrie ten Boomhuis, hier konden vroeger veel mensen schuilen; ook achter een smalle ruimte achter een valse muur in de slaapkamer. Wanneer het veilig was, had ze het klokje naar buiten staan

31 augustus 2019

De jonge kamelen een flesje melk mogen geven. Dat was heel erg leuk om te doen! Pagode gegaan om van het uitzicht te genieten over de Efteling en de buurt.

24 augustus 2019

We genoten van strand, zee en mensen kijken, want het was echt heel druk. De foto's zeggen genoeg hoe we genoten hebben.

27 juli 2019

Daar aangekomen kregen we koffie/thee/frisdrank met aardbeien of tiramisu gebak. Dit werd geheel gesponsord door restaurant Groot Melkhuis.

BBQ
25 juni 2019

Om half 5 begon onze BBQ man Benji met het aansteken van de BBQ en kwamen er al gauw de kipsate stokjes en hamburgers op tafel. Verder waren er heerlijke salades, sausjes en stokbrood

25 mei 2019

In twee groepen gingen we uiteen onder leiding van twee leuke gidsen. We kregen veel informatie over de apen en genoten van de loslopende aapjes onderweg.

20 april 2019

Het blijft geluk hebben met de speelautomaten; de gasten hebben in ieder geval veel plezier gehad met het spelen. Afsluitend kregen we van de barman nog een drankje en een bittergarnituur!

20 april 2019

Wij hadden ons voorgenomen om naar de tentoonstelling van Rembrandt te gaan. Naar de informatiebalie geweest om een Leen map mee gekregen met daarin routes voor minder valide personen.

30 maart 2019

Ik hoorde er op me breiclub over krokettenworkshop, en ik dacht dit ga ik doorgeven aan het bestuur want meestal is daar alles wel te regelen,

23 februari 2019

Naast schilderen op doek mochten 2 gasten ook een gezicht beschilderen en ik zal je zeggen dit hoefde ze niet nog een keer te herhalen er werd namelijk gelijk kwarst en verf gehaald.

26 januari 2019

Maar ik heb een vraag waar was nu toch die “borrel”? 😉 Ik heb het niet kunnen vinden behalve in de naam.

15 december 2018

Heerlijke 4 gangen diner en een leuke pupquiz! Een mooie en gezellige avond gehad.

14 december 2018

Een verrassende positieve avond om niet meer te vergeten

24 november 2018

Deze keer was er niet alleen voorbereiding nodig door de vrijwilligers maar ook door ons (gasten)

3 november 2018

Mooie en leerzame avond met prachtige schilderijen,

27 oktober 2018

Gezellig samen koken en een moordspel oplossen

29 september 2018

Schommelen op 100 meter hoogte. Dat kan op de A’dam toren en wel Over The Edge,

17 september 2018

Wensen in vervulling laten gaan, hoe mooi is dat! En gelijk een heerlijke week met ze alle op vakantie.

2 september 2018

Erg interessant om een kijkje te mogen nemen in de studio's waar programma's zoals max, , NOS journaal

1 september 2018

Openluchtmuseum Arnhem – Zonnebloem Jong Amsterdam. Via de postcode loterij hadden we kaartjes voor het openluchtmuseum in Arnhem.

25 augustus 2018

anderen lieten zich echter niet tegenhouden door de regen en besloten heerlijk over het strand te gaan racen in de daarvoor bestemde rolstoelen!

28 juli 2018

Ondanks af en toe dreigende luchten is het daarna droog gebleven en meestal scheen zelfs de zon overheerlijk.

30 juni 2018

BBQ thema Beauty en the Nerds Eind januari kwam het bericht, een bbq met een thema; maar ja welk thema zou het nu weer zijn? Nou het thema werd Beauty en de Nerds!

29 juni 2018

Ze traden 1 voor 1 op en het was keihard lachen zo leuk waren ze.Tussen door was er nog pauze

26 juni 2018

Onze commissie voor sponsors hebben veel brieven gestuurd naar potensiele bedrijven, de Rotary Amsterdam Noord was enthousiast en de eeste gesprekken werden gehouden

25 juni 2018

De Canadese band Nickelback was terug in Nederland en gaf een concert in Amsterdam voor hun 'Feed the Machine' tour.

17 juni 2018

topstukken uit de Nederlandse luchtvaartgeschiedenis verzameld: van F-16’s tot gevechtstanks.

10 juni 2018

creatieve workshop geweest die ons aangeboden werd door de studenten vereniging knappe koppen in Amsterdam.

28 april 2018

Maar deze dans gaat het meer om je gezichtsuitdrukkingen en je stem te gebruiken. Het was echt een eye opener voor mij. Om mijn stem echt te gebruiken.

31 maart 2018

Maar het plan was gewijzigd, het werd een paaskrans!

31 maart 2018

er stonden een aantal vrijwilligers te wachten bij een gesloten hek.

9 maart 2018

De mensen van KPMG hadden allemaal een andere moedertaal waardoor de voertaal op hun werkvloer Engels is. En zelfs dan ontstaat er miscommunicatie onderling wat soms tot grappige situaties leidt.

24 februari 2018

We werden verdeeld in 2 groepen en door middel van het zoeken naar aanwijzingen en hersen krakende raadsels en sommen op te lossen

27 januari 2018

Het is weer de laatste zaterdag van de maand en wij konden elkaar eindelijk een gelukkig nieuwjaar wensen (ook al was het ruim na 6 januari 😉 )

16 december 2017

Het hotel wilde iets doen voor mensen met minder budget en de kok wilde dit heel graag doen. Hij heeft zich al de hele tijd er op verheugd om voor ons te koken.

9 december 2017

Nadat alle gasten waren gearriveerd, opende Denise het diner om half 6 met een speech

25 november 2017

Hierna gingen we met klein groepje de escape room naar binnen. Deze had Stef helemaal zelf gemaakt en neergezet.

17 november 2017

Om 20.30 uur barste dan echt het feest los en al snel stond de hele zaal te swingen. Het was één grote feestende massa met mensen.

28 oktober 2017

We hebben langs verschillende plekken gelopen door Amsterdam o.a. Chinatown, de Zeedijk, de nieuwe markt enz daarna luxe high tea bij Krasnapolsky hotel

24 oktober 2017

Deze workshop werd het Haka; Haka is wereldberoemde fenomeen uit Nieuw Zeeland. Na een geslaagde overleg en workshop gaan we vol energie door naar het volgend jaar!.

10 oktober 2017

Er hing een geweldige sfeer in de Johan Cruijff Arena

7 oktober 2017

Ik heb me er de hele week enorm op verheugd én het was werkelijk fantastisch!

30 september 2017

Daarna konden ze verschillende kleuren verf via kwarsten, afwasborstels ect gooien. hoe leuk is dat!

3 september 2017

Aan het eind van de wedstrijd loopt Arjan Robben alleen een ronde langs het publiek, plots springt hij over de reclameborden

26 augustus 2017

Na de lunch richting strand, een prachtig aangelegd betonnen pad bracht ons vrij ver richting kustlijn Erg genoten van het uitzicht.

U2
29 juli 2017

Dit jaar is het 30 jaar geleden dat hun legendarische "The Joshua Tree" album uitkwam en laat dat nu ook mijn favoriete album allertijden zijn. Wereldberoemde nummers als: "Wherethe streets have no n

15 juli 2017

Het was alleen de vraag hoe het weer zou zijn, want er werd wel regen voorspeld dus bleef het de dag nog even spannend. We zouden om 16 uur te horen krijgen of deze vlucht door ging maar omdat het wee

24 juni 2017

Borden met vlees ed doen de ronde dus snel naar binnen waar we uit salades konden kiezen, komkommer en tomaat, er was ruim voldoende.

2 juni 2017

Het verhaal ging over moord, liefde, haat en wraak kortom drama. Het werd met passie gespeeld goed gezongen en met uitgebreid live orkest.

27 mei 2017

De prairiehondjes waren ondeugend vandaag. Ze wilde bij mij mee op de rolstoel en bij een van de vrijwilligster hadden ze wel trek in haar tenen.

15 mei 2017

Om naar de bar te gaan, moet je met een glazen lift een etage dalen. Als je de lift in beweging wil brengen, moet je op een grote knop blijven drukken totdat je beneden bent. Mijn rolstoel en ik nemen

29 april 2017

Zaterdag 29 april was het weer tijd voor de maandelijkse activiteit, dit keer zouden we een Lipdub gaan maken. Ik had er nog nooit van gehoord. Maar, het blijkt het maken van een filmpje te zijn op mu

25 maart 2017

De bonbon workshop was super gaaf we mochten allemaal een groot ei versieren met spuitzakken verschillende crème erin en verder kon je nog met fondant paashaasjes maken zo kreeg je een super mooi ei.

27 februari 2017

Wat was het prachtig om te zien; hoe dans muziek en klassiek ballet kwamen zo mooi samen.

25 februari 2017

Eind januari kwam een leuke uitnodigings mail om bloemtaarten te maken, om misverstand te verkomen; dat zijn taarten die je niet kunt eten.

13 januari 2017

De tover magie was er al vanaf het begin; op 6 januari kregen we een mail om samen met de Nuon naar The Illionists in de HMH te gaan

16 december 2016

Vele mooie kunstwerken gezien waarvan sommige schilderijen net foto’s waren zo mooi.

26 november 2016

Zoals onze Djembé docent zei, Djembé is een trommel en een trommel is geen Djembé!.

26 november 2016

We kregen een Djembé les van een leuke leider die zelf uit Zuid Afrika kwam. Eerst trommelde hij zelf om zo alle technieken te laten zien en wij deden hem dan na.

16 november 2016

Woensdag 16/11 was het dan zover, het optreden van de band Bastille in de Ziggo Dome.

16 november 2016

Woensdag 16 november was het dan zo ver. Bastille in Zigo dome Amsterdam voor de Nuon Foundation. Van te voren had ik al even contact gehad met Denise, contactpersoon van de Zonnebloem

29 oktober 2016

Een middag Volendam. Het weer was prachtig, het vervoer ging goed, (al kon men ons niet voor de afgesproken locatie afzetten) We maken een wandeling over de dijk met zicht op boten.

2 oktober 2016

Op een mooie zonnige zaterdag, de laatste warme dag van dit jaar, gingen we met een klein groepje van Werkgroep Jong Amsterdam, naar het Rijksmuseum.

24 september 2016

De groep was in tweeën verdeeld. Twee gasten naar het rijksmuseum en begeleiders en twee naar het van Gogh museum met begeleiders.

27 augustus 2016

vuur/blowdoop. Heerlijk een dagje op t strand

27 augustus 2016

vuur/blowdoop. Heerlijk een dagje op t strand

16 juli 2016

Ik krijg de glimlach nog steeds niet van me gezicht af; gister is namelijk 1 van mijn grootste wensen uitgekomen.

25 juni 2016

Else ziet maar voor 6 procent. Des te meer geniet ze van muziek! Zoals dit weekend, tijdens een bijzonder huiskamerconcert van niemand minder dan Tim Akkerman. “Heel leuk dat hij dit voor de Zonnebloe

28 mei 2016

Vandaag gingen we een dagje naar Beekse Bergen

20 mei 2016

Adl afhankelijk zijn en een vreemde je laten helpen. Vertrouwen, vriendschap en acceptatie staan dicht bij elkaar.

14 mei 2016

toppers in concert

23 april 2016

Musical Sky met Michel

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken