Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bbq

Bbq Onze eerste activiteit sinds februari, gelukkig kon deze doorgaan.

ZATERDAG 25 JULI 2020 - BBQ

Onze eerste activiteit sinds februari, gelukkig kon deze doorgaan. Zoals elk jaar in de zomer een BBQ, maar nu op een andere lokatie Osdorperhof. Stichting Cordaan heeft deze lokatie voor ons geregeld, omdat we niet meer in de Draad konden.

Om 16:00 uur kwamen de gasten, niet zoveel, omdat niet iedereen het nog aandurfde.

Al met al waren we toch met 22 personen in een gelegenheid die groot genoeg was om de 1,5 m afstand te waarborgen. Ook waren de mondkapjes, gel en handschoenen aanwezig.

Om 17:00 uur werd de BBQ aangezet door onze vaste BBQ man Benji.
Wat hadden we elkaar gemist, gasten en vrijwilligers en er was veel om bij te praten onder het genot van de heerlijke salade en vlees (kip, hamburger, worstje etc.).

Om 20:00 uur kwamen alweer de taxi om de gasten op te halen en konden de vrijwilligers ervoor zorgen om de lokatie weer netjes te maken, want op deze lokatie willen we zeker terugkomen. Het is een mooi, ruim, netjes en schoon en zeer geschikt voor onze activiteiten.

Vrijwilligers bedankt weer voor jullie inzet en gasten leuk dat jullie er weer waren; we vonden het super dat we elkaar weer konden zien.

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken