Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nieuwjaars borrel

6fc5d745-6461-44bf-b7ad-19035c9e617cjpeg

Maar ik heb een vraag waar was nu toch die “borrel”? 😉 Ik heb het niet kunnen vinden behalve in de naam.

Nieuwjaars “borrel”

Het is zaterdag 26 januari 2019 en na ruim 1.5 maand zien we elkaar weer.
Er zijn een aantal nieuwe gezichten zowel gasten als vrijwilligers.
We worden door vele vrijwilligers een heel fijn jaar gewenst en krijgen thee/koffie/of iets fris.
Denise houdt een praatje over wat we gedaan hebben in 2018 ( best wel veel en ook mede dankzij de sponsering)

Dan krijgen we te zien/horen wat we dit jaar gaan doen. Een heleboel leuke activiteiten waarvan een paar gesponseerd (o.a. Rotary Amsterdam) worden. Dit jaar gaan we onder andere naar de Apenheul . Er wordt nog nagedacht hoe wij onze spullen het best kunnen beschermen want apen zijn erg leuk maar ook erg ondeugend om spullen(eten) te pakken.


Dit jaar zijn een paar activiteiten niet op de laatste zaterdag van de maand i.v.m. de jongeren vakantie en de BBQ ( die is op een dinsdag)
Hierna kwam Adri nog even aan het woord. Hij is degene die onder ander bedrijven en ect opzoekt om ons te sponseren. We gaan dit jaar om extra geld binnen te krijgen allemaal indien mogelijk varkentjes laten krassen (€0,50 - €3,00 ) en inruil daarvoor krijgen ze een voucher om ergens met korting naar toe te kunnen.

Hierna was het praat gedeelte voorbij en krijgen we heerlijke hapjes en drankjes (de meeste zonder alcohol ) en konden we gezellig met elkaar kletsen. En om 17:00 werden de eerste gasten al weer opgehaald en gingen wij weer voldaan en verheugend op de activiteiten naar huis toe.
Maar ik heb een vraag waar was nu toch die “borrel”? 😉 Ik heb het niet kunnen vinden behalve in de naam.
Groetjes
Petra

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken