Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstbingo Online

20201212195543jpg

Helaas kon onze galadiner niet doorgaan en organiseerde we een gezellige kerstbingo

Zaterdag 12 december 2020 - kerst online bingo met Zonnebloem Jong Amsterdam.

In november werd er met Denise van Leo's contact gezocht om een alternatief te vinden in plaats van ons kerstdiner. En kerstbingo werd het alternatief. Ieder pakte zijn of haar verantwoordelijkheid, kerstmutsen werden gekocht, bingo kaarten gemaakt, bingo rad gemaakt en de kerstmuziek voor de karaoke werd uitgezocht.  

Het aanmelden kon beginnen, de uitnodigingen werden verstuurd.

Op 8 december zijn we via zoom nog een keer bij elkaar gekomen om alles door te nemen.  En even alles te proberen.

De donderdag ervoor werd de laatste info verstuurd en wat vrijwilligers gingen bij gasten langs die hulp nodig hadden bij de bingo.

Om 19.30 uur kwam het langzaam op gang en om 20:00 uur kon het beginnen.  We gingen voor de eerste bingo kaart met een volle rij.  

De eerste bingo werd geroepen en we gingen door naar de 2de ronde.

Na de 2de bingo ging de karaoke aan en werden er grappige feiten over kerst verteld.

Het was echt super om elkaar te zien en te spreken op deze manier.

In kleine groepjes in break out rooms, hebben we gezellig nagepraat.

We hopen dat we elkaar in 2021 weer fysiek kunnen zien en spreken.

Onze vrijwilligers, gasten en de Leo's wensen we fijne kerstdagen en een gezond 2021.

Warme groet van Denise, Marc en Ruth

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken