Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Museumnacht

2ed577b4-af8b-4d79-a5fb-5af169703fe5jpeg

Hermitage en de Joodse synagoge en Joods Historisch Museum. Deze drie musea lagen bij elkaar, dus konden prima worden gecombineerd voor een fijne museumavond.

Onze gast Titia wilde weer graag naar de Museumnacht in Amsterdam en op haar lijstje stonden o.a. de Hermitage en de Joodse synagoge en Joods Historisch Museum. Deze drie musea lagen bij elkaar, dus konden prima worden gecombineerd voor een fijne museumavond.
Er hadden zich totaal 7 gasten en 9 vrijwilligers verzameld in de Hermitage om 19:00 uur, om nog even te schuilen voor de regen.

Bij het Joods Historisch Museum konden er helaas maar 4 gasten in rolstoel tegelijk naar binnen, dus de rest ging naar de Joodse Portugese Synagoge.
Om half 9 liep de kerk vol en was er rustgevende, melancholische muziek uit Andalusia. Daarna gingen we naar de Hermitage, die inmiddels vol gelopen was.
Eerst was het tijd voor een drankje en lekkere patatjes en toen in kleine groepjes het museum door. Er waren verschillende creatieve dingen, zoals mutsen maken van papier, de bingo met Russische woorden en de winnaar moest een sterk drankje drinken.
Verder was er de silent disco! Heerlijk swingen met een koptelefoon op.
Om 23:00 uur verzamelden we weer om op de taxi's te wachten.

De foto's geven een impressie van een leuke en geslaagde avond met een mix van cultuur, muziek en creativiteit.
Mocht je je willen aansluiten als gast of vrijwilliger bij onze werkgroep Zonnebloem Jong Amsterdam of een donatie willen doen, stuur dan een e-mail naar : lingamsterdam@hotmail.nl. We nemen dan contact met je op!

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken